Hastanemiz KBB Uzmanı Op.Dr.Emrah YÜCEL Başarılı Ameliyatlarına Devam Ediyor.
06 Nisan 2018

Hastane Başhekimi Uz.Dr.Ümit ÖZTÜRK Hastanemiz KBB polikliniği uzun bir aranın ardından  Op. Dr. Emrah Yücel’in göreve başlamasıyla tekrar hizmet vermeye başladı. Haftanın üç günü poliklinik hizmeti sunulurken diğer iki günde ise hastaların ameliyatları yapılmakta. Op. Dr. Emrah Yücel, KBB kliniğinde Tonsillektomi( Bademcik ameliyatı), Adenoidektomi(Geniz eti ameliyatı), Septoplasti( Burun kıkırdak-kemik eğriliği ameliyatı), Rinoplasti(Estetik burun ameliyatı), Burun eti ameliyatı, Endoskopik Sinüs Cerrahisi(Sinüzit ve Nazal polip ameliyatı), Endoskopik Kulak tüpü takılması, Endoskopik Timpanoplasti( Kulak zarı ve kemikçik onarımı ameliyatı), Endolaringeal cerrahi( Ses teli ameliyatı) ve Baş- Boyun kitleleri ameliyatlarını başarılı bir şekilde gerçekleştirebildiklerini, bu sayede Yerköy ve yakın çevredeki hastaların ameliyat için ilçe dışı hastanelere gitme gerekliliklerinin azaldığını belirtti.

yerköy_devlet_hastanesi.JPG